Team Bij Veraz

Wij doen het samen

Bij Veraz is zoals de naam al zegt opgericht door Vera. 

In 2015 besloot ze zich na een carrière in een hele andere richting om te scholen en behaalde ze de vakdiploma's schoonheidsspecialiste, pedicure en ontspanningstherapeute. 

In 2016 werd ze door de BeautyAward uitgeroepen tot runner up beste nieuwe schoonheidsspecialiste van Nederland. Een hele eer en ook de beste motivatie voor haar om van Bij Veraz haar droombedrijf te maken en jou het beste te kunnen bieden!

Haar visie heeft ze aardig weten neer te zetten. "een bedrijf waarin samengewerkt wordt door professionals om zo een totaalconcept te kunnen bieden op het gebied van beauty, wellness & huidverbetering" 

 

Vera is een gedreven vakvrouw met passie voor het vak. Een perfectionist, eerlijk, warm en hartelijk.Sinds februari 2018 is Monica een perfecte aanvulling in ons team.

Direct na haar opleiding tot schoonheidsspecialist kreeg ze in het bedrijf waar ze stage liep een baan aangeboden. Na daar 2 jaar fulltime te hebben gewerkt (en dus heel veel ervaring te hebben opgedaan) stopte dat bedrijf met de tak schoonheidsbehandelingen.

Wat een geluk voor ons dat deze topper zo bij ons terecht is gekomen. 

 

Binnen Bij Veraz heeft ze hard gewerkt in het specialiseren op het gebied van huidverbetering. Monica heeft alle aanvullende opleidingen binnen Medik8 afgerond en mag zich dan ook met trots huidexpert noemen. Ze zet prachtige wimperextensions en kan heerlijk masseren.

 

Is er iets wat jij verbeterd zou willen zien aan jouw huid? Monica geeft jou graag advies. Ook maakt ze het mogelijk dat je jouw acne behandeling vergoed kan krijgen van de zorgverzekeraar.