Ben jij tevreden met jouw huid? Dat is mooi... dan helpen we je om jouw huid zo mooi te houden als dat hij nu is. 

Of... zou je graag iets aan jouw huid verbeterd willen zien? In beide gevallen is een SKIN Treatment een goede keuze.

 


Nice to meet you...

Eerste keer in onze salon?

75 minuten -  79 euro
 

Kies dan het "Nice to meet you Treatment". We starten met een  kennismaking gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We reinigen je huid, bekijken hem en gebruiken onze huidscan de OBSERV520 om ook in jouw huid te kunnen kijken. Onze bevindingen en advies bespreken we met je en noteren we in jouw huidpaspoort die je ook mee naar huis krijgt.

Aansluitend aan het gesprek zal jouw eerste SKIN behandeling plaatsvinden.SKIN Treatment

45 minuten - 50 euro
60 minuten - 65 euro
75 minuten -  80 euro

90 minuten - 95 euro


 

Ontspannen en huidverbeteren!

Geen een Bij Veraz SKIN treatment is hetzelfde. Voorafgaand aan elke behandeling bespreken we jouw wensen en bekijken we waar jij en jouw huid die dag behoefte aan heeft. Standaard behandelprotocollen hebben we dan ook niet. Misschien wil je wel een extra lange ontspannende massage, of is jouw huid onrustig of gedehydrateerd en wil je daar meer de focus daar op leggen. Dat kan! 

 

Wij zorgen voor een behandeling met de beste producten die afgestemd zijn op jouw behoeftes op dat moment en op jouw huid. 

 

Jij kiest jouw behandeltijd (45, 60, 75 of 90 minuten) en alles wat je gedaan wil hebben die dag (mitst het natuurlijk past in jouw gekozen behandeltijd) gaan we doen! 

 

Tijdens jouw behandeling zijn er een aantal dingen die we sowieso gaan doen: we reinigen je huid, gebruiken een dieptereiniging/ peeling (level 1) om goed de dode huidcelletjes te verwijderen, we zetten een masker in vol met werkstoffen en brengen afsluitende verzorging aan. Hoe de rest van de behandeling eruit ziet bespreken we dus samen. We kunnen eventuele onzuiverheden verwijderen, jouw wenkbrauwen mooi in model brengen, en verven,  bovenlip harsen, een lekkere ontspannende massage geven of juist een wat meer intensievere... en nog meer.

Wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt.

 

Klinkt goed toch?!


DUO behandelingen

Onze SKIN treatments zijn ook als DUO behandelingen te boeken.


Wil jij meer?