ONTSPAN behandelingen

Een behandelstoel die heerlijk zacht ligt MET stoelverwarming, verwarmde compressen, heerlijk geurende producten en massageolie in een sfeervolle ruimte... Een schoonheidsspecialiste die voorafgaand aan de behandeling aan je vraagt wat je wensen zijn en de rest van de behandeling jou heerlijk laat ontspannen... Dat wil je toch!

Diego dalla Palma

Tijdens onze ONTSPAN behandelingen gebruiken we de producten van het Italiaanse merk Diego dalla Palma.

Deze producten hebben mooie texturen, ruiken echt heerlijk en voelen enorm zacht aan op de huid. Maar vergis je niet... ze zitten ook vol met voedende werkstoffen. 

 

Wij gebruiken de moisturising productlijn. Deze zorgen voor een optimale hydratatie van de huid en vertragen tekenen van veroudering. Een hoofd ingredient is Hyaluronzuur. Hier vertellen we je heel graag meer over voorafgaand aan jouw behandeling.


DUO Ontspan

Hoe lekker is het om samen te ontspannen? Deze behandelingen zijn ook te boeken als DUO behandelingen. Kijk onderaan in de tabel naar de icoontjes om te kijken welke tijden als DUO mogelijk zijn.

Helaas laat onze online agenda het niet toe om dit online in te plannen. Neem hiervoor contact met ons op en we kijken met je mee naar de mogelijkheden. 


Het harsen/ epileren van wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden en bijvoorbeeld harsen van jouw bovenlip zit niet in onze ONTSPAN behandelingen. Wil je dit wel? Uiteraard is het bij te boeken. 

 

 

Lees je dit nu en denk je... "hmmm is wil toch graag meer huidverbeterend aan de slag..." 

Dat kan!

Kijk dan bij onze Medik8 treatments.


Hoe meer tijd... hoe meer ontspannen.

Onze ONTSPAN behandelingen zijn te boeken vanaf 45 minuten tot 120 minuten. Hoe meer tijd je kiest, hoe meer ontspanning je krijgt.

 

In elke behandeling gaan we in ieder geval jouw huid reinigen. Zowel oppervlakkig als in de diepte. We brengen het prachtige Plumping Hyalu Mask aan. Je krijgt een heerlijk ontspannende massage van jouw nek hals en schouders, een drankje en iets lekkers.

Na het verwijderen van het masker brengen we de de verzorgende Hydro Replenshing cream aan.

 De treatments: