Face treatments

Ben jij tevreden met jouw huid? Dat is mooi... dan helpen we je graag om jouw huid zo mooi te houden als dat hij nu is. 

Of... zou je graag iets verbeterd willen zien? In beide gevallen is een Face Treatment een goede keuze.

Tijdens deze behandelingen werken we met de producten van Medik8. Deze producten zijn erg hoog in werkstoffen. En dit ga je merken en zien aan je huid.

Je kunt kiezen voor een Expert treatment (een all inn behandeling waarin we kiezen voor de beste producten voor jouw huid op dat moment) of we gaan werken aan jouw huidwens. (tijdens deze facials werken we zeer gericht aan het zichtbaar verbeteren van jouw huid.)

 

Om jouw huid te verbeteren hebben prachtige apparatuur om nog dieper jouw huid in te gaan. Zo werken we o.a. met microdermabrasie, chemische peelings en sinds kort ook de Dermapen.


Nice to meet you...

Eerste keer in onze salon?

75 minuten -  79 euro
 

Voorafgaand aan jouw eerste behandeling gaan we samen zitten tijdens een intake gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We reinigen je huid, bekijken hem en gebruiken onze huidscan de OBSERV520 om ook in jouw huid te kunnen kijken. Onze bevindingen bespreken we met je en waar nodig zullen we samen met jou een behandelplan opstellen. 

Aansluitend zal jouw eerste behandeling plaatsvinden. Expert Treatment:

Ontspannen en huidverbeteren!

45 minuten - 50 euro
60 minuten - 65 euro
75 minuten -  80 euro
 

Een standaard behandelprotocol hebben we niet tijdens een Expert treatment. 

Wij gaan samen in gesprek. We luisteren naar jouw wensen en we geven je een eerlijk en professioneel advies hoe jij het beste voor je huid kan zorgen.

Wij zorgen voor een behandeling met de beste producten die afgestemd zijn op jouw behoeftes op dat moment en op jouw huid.

 

Tijdens jouw behandeling zijn er een aantal dingen die we sowieso gaan doen: we reinigen je huid, gebruiken een dieptereiniging/ peeling om goed de dode huidcelletjes te verwijderen, we zetten een masker in vol met werkstoffen en brengen afsluitende verzorging aan. Hoe de rest van de behandeling eruit ziet bespreken we dus samen. We kunnen eventuele onzuiverheden verwijderen, jouw wenkbrauwen mooi in model brengen, jouw bovenlip harsen, een lekkere ontspannende massage geven of juist een wat meer intensievere... en nog meer. Wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt.

Klinkt goed toch?!Huidverbeterende Facials:

Jouw huid... waar wil jij aan werken/ wat zou je graag verbeterd zien?

Samen gaan we aan de slag. Wij in de salon, met de hoogste werkstoffen.

En jij thuis, met de beste producten.
PIGMENT / ZONNESCHADE

VITAMIN C FACIAL

60 minuten - 75 euro.

 

Sunlover opgelet...

Ga jij de zon tegemoet? Of heb je heerlijk van de zon genoten?

Kies dan voor onze VITAMIN C behandeling. 


PIGMENTATION FACIAL

75 minuten - 99 euro.

 

In deze behandeling werken we gericht aan het verminderen van jouw over pigmentatie en het verhelderen van jouw teint. Helaas is het niet mogelijk om in 1 enkele behandeling al jouw pigment te verwijderen. ROODHEID

CALMING FACIAL

75 minuten - 99 euro.

 

Samen bekijken we wat de oorzaak van jouw roodheid is. Tijdens de behandeling kalmeren we de huid, verminderen we warmte en irritatie en werken we herstellend en ontspannend.

 ANTI- AGE

GLOWING FACIAL

60 minuten - 75 euro.

 

Het is tijd om te stralen.

We gaan aan de slag met een dubbele dieptereiniging om jouw huid zo egaal mogelijk te maken, brengen een prachtig verhelderend masker aan, en je ontvangt een heerlijke massage. Je verlaat de salon met een glowing skin.


ANTI- AGE FACIAL

75 minuten - 115 euro.

 

De tijd terug draaien is helaas niet mogelijk. Wel gebruiken we de mooiste producten en beste massage en bindweefselmassage technieken om jouw huid een goede boost te geven. We stimuleren de celvernieuwing zodat de huid zal verstevigen. Ook preventief is dit een hele mooie behandeling.


PEEL FACIAL

60 minuten - 105 euro.

 

Wil je kennismaken met een chemische peeling en daarnaast ook heerlijk ontspannen? Kies dan voor de Peel facial. 


PLATINUM FACIAL

60 minuten - 90 euro.

 

We gaan werken aan het stimuleren van de celvernieuwing van de huid. Doordat we een boost geven aan jouw fibroblasten worden er extra collageen vezels aangemaakt. Collageen is weer verantwoordelijk voor het volume in de huid. Deze facial sluiten we af met het Age Defying Platinum Mask. Dit masker is doordrenkt met platinum. De huid ziet er direct stevig en stralend uit.


MATER PLATINUM FACIAL

90 minuten - 149 euro.

 

Het beste van het beste!

Deze behandeling is een upgrade van de Platinum Facial. We stimuleren de huid extra met een bindweefstel massage en kalmeren hem met rozenkwarts.PORIEVERFIJNING

PORE REFINING FACIAL

75 minuten - 99 euro.

 

We gaan werken aan een gladdere huidstructuur met minder zichtbare poriën.  

 VOCHTARME HUID

DEEP HYDRATION FACIAL

60 minuten - 79 euro.

 

Een compleet voedende, ontspannende, diep hydraterende en herstellende behandeling.  

 ONZUIVERHEDEN

CLARITY FACIAL

60 minuten - 75 euro.

 

Diepe actieve reiniging die wordt ingezet om een vette / onzuivere huid aan te pakken. In deze behandeling maken we gebruik van producten die de huid zuiveren, kalmeren, herstellen en die zorgen voor een mooie, egale huidteint. Daarnaast krijg je een ontspannende massage zodat je ook heerlijk kan ontspannen.

 

Let op! Dit is geen acne behandeling