WIJ ZIJN ONZE WEBSITE AAN HET VERBETEREN EN VERNIEUWEN.

SOMMIGE INFORMATIE EN AFBEELDINGEN ZIJN VEROUDERD.

ONZE EXCUSES HIERVOOR.

Permanente make up


microblading


hairstrokes /Powder brows/ Ombre brows/ COMBI BROWS


eyeliner - INFRALASH

HALF EYE: 149 euro - incl. 1 nabehandeling

FULL EYE: 225 euro - incl. 1 nabehandeling

 

Infralash is de nieuwste trend voor vrouw en man.

Tijdens de infralash behandeling plaatsen we een dun lijntje tussen jouw wimper haartjes. Hierdoor lijken je wimpers voller.  Deze behandeling geeft een heel subtiel resultaat zonder dat je lijntje op jouw ooglid hebt staan.

 

Heeft jouw eyeliner een opfris behandeling nodig? Dit kan natuurlijk. Ook wanneer je jouw PMU niet in onze salon hebt laten zetten ben je van harte welkom.

 

Opfris behandeling binnen 1 jaar: 

HALF EYE: 89 euro

FULL EYE: 149 euro

 


EYEliner - classic liner

HALF EYE: 185 euro - incl. 1 nabehandeling

FULL EYE: 299 euro - incl. 1 nabehandeling

 

Tijdens de classic eyeliner behandeling plaatsen wij een lijntje tegen de wimper rand aan. Dit kan alleen op het bovenste of onderste ooglid, maar ook op beide.

 

Heeft jouw eyeliner een opfris behandeling nodig? Dit kan natuurlijk. Ook wanneer je jouw PMU niet in onze salon hebt laten zetten ben je van harte welkom.

 

Opfris behandeling binnen 1 jaar: 

HALF EYE: 125 euro

FULL EYE: 149 euro

 

Opfris behandeling binnen 3 jaar: 

HALF EYE: 149 euro

FULL EYE: 189 euro

 

 


Wanna see our results? Ga naar:


Nieuwsgierig geworden?


Meest gestelde vragen:

Is permanente make up echt voor altijd?

Nee, microblading is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt. 

Het gezette pigment zal in de loop der tijd vervagen. Hoe snel dit gaat is per persoon verschillend. Gemiddeld na 1 tot 2 jaar na jouw behandeling kan je terug komen voor een opfris behandeling.  

 

Doet de permanente make up behandeling zeer?

Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla creme aan. (Wij vertellen je hier uitgebreid over tijdens jouw intake behandeling) De creme verdoofd de huid. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de creme gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is. 

 

Wat IS HET VERSCHIL TUSSEN ALLE TECHNIEKEN? EN WAT IS HET VERSCHIL MET tatoeren?

Er wordt gebruik gemaakt van de ‘hairstroke-techniek’ . Bij de hairstroke-techniek worden de ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet. 

Bij tatoeëren van de wenkbrauwen wordt het pigment in een diepere laag van de huid gezet net als een tatoeage. Vaak wordt dan de hele wenkbrauw ingekleurd.  

 

Is permanente make up veilig?

 Ja, permanente make-up is veilig. De technieken en standaarden die wij hanteren zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid. 

 

Wat gebeurd er tijdens een intake gesprek?

Tijdens de intake krijg je alle informatie over de behandeling,  Samen met jou kijken we naar wat het beste bij je past en geven we je daar advies in. Samen vullen we het intake formulier in en daarna doen we een patchtest. Dit houdt in dat achter jouw oor een klein beetje pigment oppervlakkig wordt aangebracht. Zo kunnen we uitsluiten dat je niet tegen te pigmenten kan. 

Ook vertellen we je hoe je je het beste kan voorbereiden op de behandeling en alvast een aantal dingen die je wel en niet kan doen de eerste dagen na jouw behandeling. Verder geven we natuurlijk antwoord op al jouw vragen.

 

Waarom is er ook een nabehandeling? Ben ik niet in 1 keer klaar?

Dat is per persoon verschillend. De een heeft 2 behandelingen intensief nodig en de andere heeft er aan 1 genoeg en is de 2e behandeling alleen voor de finishing touch. Dit heeft allemaal te maken met het pigment afstoot, en dat is per huid verschillend. Ongeveer 4 tot 6 weken na jouw behandeling plannen we een nabehandeling met je in.

 

Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?

 Ja, ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat na een week 30-40% lichter worden. Het altijd mogelijk om bij de nabehandeling de kleur nog aan te passen.

 

Hoe gaat een permanente make up behandeling in zijn werk?

Je start met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek worden o.a. jouw verwachtingen, wensen en medische gegevens besproken.

We adviseren je welke permanente male up techniek het beste bij jou past. Samen bepalen we de kleur. 

Daarna bepalen we samen met jou de perfecte vorm.  Afsluitend doen we de patch test bij je.

Zie je het helemaal zitten? Dan kunnen we gelijk jouw afspraak inplannen. 

 

Tijdens de behandeling zullen we opnieuw de vorm en kleur samen met jou bepalen. Wil je nog steeds wat we tijdens de intake hebben besproken? Als het "ontwerp" helemaal naar jouw wens is dan begint het "zetten".

Tijdens de behandeling lig je op de behandelstoel. Gedurende de behandeling vertellen we je wat we doen en gaan we bij jou na jou  of alles goed voelt en hoe het met je gaat.

Afsluitend krijg je alle informatie die je nodig hebt de eerste dagen na de behandeling en plannen we het nabehandelings moment in.

 

En dan kan je gaan genieten van jouw mooie wenkbrauwen/ eyeliner waar je gewoon niks meer aan hoeft te doen in de ochtend.

 

 Geweldig toch!

Onze salon is GGD gecertificeerd. Dit betekend dat wij werken volgens de GGD voorschriften en richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van een volledig veilige en hygiënische behandeling.

Op www.veiligtatoeerenenpiercen vind je meer informatie hierover.