Microblading van de wenkbrauwen

 Microblading is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make up. Deze techniek is een specialiteit van Kristel en van Vera.

 

Bij deze manier van pigmenteren gebruiken we een manuele pen die bestaat uit ultrafijne, steriele naaldjes achter elkaar op een rij geplaatst. De naaldjes zijn flinterdun waardoor de haartjes, getekend in de wenkbrauwen, zeer fijn zijn. Fijner dan bij het gebruik van een pmu apparaat of tatoeëer apparaat. 

Deze 3D techniek kan een gehele wenkbrauw creëren, een missend stuk wenkbrauw opvullen, of als vervanging dienen van wenkbrauw make- up.

 

Heb je in het verleden al microblading laten zetten en wil je jouw kleur graag opfrissen? Dat kan!

We nodigen je graag uit voor een intake gesprek.

Onze salon is GGD gecertificeerd. Dit betekend dat wij werken volgens de GGD voorschriften en richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van een volledig veilige en hygiënische behandeling.

Op www.veiligtatoeerenenpiercen vind je meer informatie hierover. Microblading

€295,-

 

incl:

intake gesprek

behandeling

nabehandeling na 6 weken

Na behandelings product voor thuis.

Opfris behandeling

Binnen 1 jaar €99,-

1 tot 2 jaar na jouw behandling €165,-

 

incl:

intake gesprek

behandeling

Na behandelingsproduct voor thuis

 

Een opfris behandeling is mogelijk tot 2 jaar na jouw vorige behandeling. Ook wanneer jouw microlading niet is gezet in onze salon ben je van harte welkom.


Bovenstaande foto’s zijn ons eigen werk.

Nieuwsgierig geworden?


Meest gestelde vragen:

Is permanente make up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?

Nee, microblading is iets anders dan een tatoeage. Het is een pigment dat aan het oppervlak van de huid wordt ingebracht en vanzelf door de huid eruit wordt gewerkt. 

Het gezette pigment zal in de loop der tijd vervagen. Hoe snel dit gaat is per persoon verschillend. Gemiddeld na 1 tot 2 jaar na jouw behandeling kan je terug komen voor een opfris behandeling.  

 

Doet de permanente make up behandeling zeer?

Ja en nee. Voorafgaand aan de behandeling breng je een emla creme aan. (Wij vertellen je hier uitgebreid over tijdens jouw intake behandeling) De creme verdoofd de huid. Het kan voorkomen dat tegen het einde van de behandeling de creme gaat uitwerken. Dan voel je het zetten wel. Maar van onze klanten krijgen we te horen dat het goed te doen is. 

 

Wat betekend hairstroke techniek en wat is het verschil met tatoeren?

Er wordt gebruik gemaakt van de ‘hairstroke-techniek’ . Bij de hairstroke-techniek worden de ‘haartjes’ in de huid gepigmenteerd. Ze worden in dezelfde richting als de eigen haarrichting ingezet, met voldoende ruimte tussen de haartjes zodat het er luchtig en natuurlijk uitziet. 

Bij tatoeëren van de wenkbrauwen wordt het pigment in een diepere laag van de huid gezet net als een tatoeage. Vaak wordt dan de hele wenkbrauw ingekleurd.  

 

Is permanente make up veilig?

 Ja, permanente make-up is veilig. De technieken en standaarden die wij hanteren zijn bewezen niet schadelijk voor de gezondheid. 

 

Wat gebeurd er tijdens een intake gesprek?

Tijdens de intake krijg je alle informatie over de behandeling,  Samen met jou kijken we naar wat het beste bij je past en geven we je daar advies in. Samen vullen we het intake formulier in en daarna doen we een patchtest. Dit houdt in dat achter jouw oor een paar kleine streepjes worden gezet met pigment. Zo kunnen we uitsluiten dat je niet tegen te pigmenten kan. 

Ook vertellen we je hoe je je het beste kan voorbereiden op de behandeling en alvast een aantal dingen die je wel en niet kan doen de eerste dagen na jouw behandeling. Verder geven we natuurlijk antwoord op al jouw vragen.

 

Waarom is er ook een nabehandeling? Ben ik niet in 1 keer klaar?

Dat is per persoon verschillend. De een heeft 2 behandelingen intensief nodig en de andere heeft er aan 1 genoeg en is de 2e behandeling alleen voor de finishing touch. Dit heeft allemaal te maken met het pigment afstoot, en dat is per huid verschillend. Ongeveer 4 tot 6 weken na jouw behandeling plannen we een nabehandeling met je in.

 

Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?

 Ja, ten opzichte van de eerste dag (direct na de behandeling) zal het resultaat na een week 30-40% lichter worden. Het altijd mogelijk om bij de nabehandeling de kleur nog aan te passen.

 

Hoe gaat een permanente make up behandeling in zijn werk?

Je start met een intakegesprek. Tijdens dat gesprek worden o.a. jouw verwachtingen, wensen en medische gegevens besproken.

Samen bepalen we de kleur. In de salon hebben wij vele pigmenten.  

Daarna bepalen we samen met jou de perfecte vorm.  Afsluitend doen we de patch test bij je.

Zie je het helemaal zitten? Dan kunnen we gelijk jouw afspraak inplannen. 

Tijdens de behandeling zullen we opnieuw de vorm en kleur samen met jou bepalen. Wil je nog steeds wat we tijdens de intake hebben besproken? Als het "ontwerp" helemaal naar jouw wens is dan begint het "zetten".

Tijdens de behandeling lig je op de behandelstoel. Gedurende de behandeling vertellen we je wat we doen en gaan we bij jou na jou  of alles goed voelt en hoe het met je gaat.

Afsluitend krijg je alle informatie die je nodig hebt de eerste dagen na de behandeling en plannen we het nabehandelings moment in.

 

En dan kan je gaan genieten van jouw mooie wenkbrauwen waar je gewoon niks meer aan hoeft te doen in de ochtend.

 

 Geweldig toch!