Team Bij Veraz

Wij doen het samen


 

Bij Veraz is zoals de naam al zegt opgericht door Vera. 

In 2015 besloot ze zich na een carrière in een hele andere richting om te scholen en behaalde ze de vakdiploma's schoonheidsspecialiste, pedicure en ontspanningstherapeute. 

In 2016 werd ze door de BeautyAward uitgeroepen tot runner up beste nieuwe schoonheidsspecialiste van Nederland. Een hele eer en ook de beste motivatie voor haar om van Bij Veraz haar droombedrijf te maken en jou het beste te kunnen bieden!

 

Haar visie heeft ze aardig weten neer te zetten. "een bedrijf waarin samengewerkt wordt door professionals om zo een totaalconcept te kunnen bieden op het gebied van beauty, wellness & huidverbetering" 

 

Vera is met zwangerschapsverlof.

Na de herfstvakantie zal ze weer mee behandelen. 

 

 Per 1 juli 2020 is Iris onze nieuwste aanwinst binnen het team van Bij Veraz.

Iris behaalde in 2018 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure.

Hierna heeft ze niet stil gezeten. Zo is ze o.a. naar de Steiner Training Academy in Watford Londen geweest waar ze opgeleid is om te werken op een van de grootste cruiseschepen ter wereld. 9 maanden heeft ze op het cruiseschip gewerkt en enorm veel ervaring opgedaan. Ze leerde werken met verschillende huidtypes en heeft veel certificaten mogen behalen. Met trots mag ze zich dan ook massagetherapeut noemen.

Nadat ze weer terug was in Nederland heeft ze fulltime gewerkt in een sauna & wellness.

En toen kwam er Corona. In die periode besloot ze om eens verder te kijken en stuurde ze een open sollicitatie naar ons.

 

De klik was er meteen en Iris is dan ook een geweldige toevoeging in ons team.

 

 

Iris is er op: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag. 

Eind 2017 kwam Kristel ons team versterken.

Kristel is onze Brow MASTER en ze is een echte beauty EXPERT. 

 

Ze behaalde in 2015 haar schoonheidsspecialiste diploma. Daarnaast is ze permanent makeup artist en gespecialiseerd in microblading. 

 

Als aanvulling op het vak schoonheidsspecialiste is ze afgestudeerd voor de opleiding wellness & lifestyle.

Hou haar dan ook in de gaten... binnenkort gaat ze een hele mooie toevoeging aanbieden.

 

Kristel is er op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag

 

Onze leerlingen

Lieke

Lieke is zeker geen nieuw gezicht. Dit schooljaar is het derde jaar dat Lieke bij ons is.  Inmiddels heeft ze haar diploma's voor schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure behaald. Het aankomende schooljaar zal ze een combinatie maken tussen zelfstandig behandelen en een leertraject tot allround schoonheidsspecialiste.

 

Het verzorgen van pedicure's, manicure's en ontspan behandelingen vind ze het leukste om te doen. Daarnaast kan geweldig masseren.  

 

Lieke is er op woensdag en zaterdag.

Amy

Ook Amy is geen nieuw gezicht. Ze is dit jaar voor het tweede jaar bij ons. Amy en Lieke zitten bij elkaar in de klas. Amy is dus net als Lieke gediplomeerd schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure. 

 

Amy is enorm leergierig en precies. Ze is heel lief en rustig en kan jou heerlijk laten ontspannen tijdens een behandeling.

 

Dit schooljaar wil ze zich extra verdiepen in huidverbetering en Medik8. 

 

 

Amy is er op woensdag en vrijdag.