Team Bij Veraz

Wij doen het samen


Vera

 

 

Bij Veraz is zoals de naam al zegt opgericht door Vera. 

In 2015 besloot ze zich na een carrière in een hele andere richting om te scholen en behaalde ze de vakdiploma's schoonheidsspecialiste, PROVOET pedicure en ontspanningstherapeute. In 2020 ronde ze tevens de opleiding tot Yoga docent en Zwangerschaps Yoga docent af.

Naast Bij Veraz is ze ook oprichtster van Studio Zenn. Een Yoga school waarin o.a. yoga lessen, pilates en mindfulness wordt aangeboden. (www.studiozenn.nl)

 

Deze combinatie maakt dat ze naast heel veel mama zijn (Vera is moeder van 3 kindjes) in haar droombedrijf het beste kan combineren. 

 

Haar visie heeft ze aardig weten neer te zetten. "een bedrijf waarin samengewerkt wordt door professionals om zo een totaalconcept te kunnen bieden op het gebied van beauty, wellness & huidverbetering" 

  

Per 1 juli 2020 is Iris onze nieuwste aanwinst binnen het team.

Iris behaalde in 2018 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure.

Hierna heeft ze niet stil gezeten. Zo is ze o.a. naar de Steiner Training Academy in Watford Londen geweest waar ze opgeleid is om 9 maanden te werken op een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Hier heeft ze enorm veel ervaring opgedaan. Ze leerde werken met verschillende huidtypes, producten en werkstoffen en heeft veel certificaten mogen behalen.

Met trots mag ze zich dan ook massagetherapeut noemen. Ze kan dan ook geweldig masseren. Een echte aanrader is haar bamboe massage en deep tissue massage.

 

Het overdragen van kennis is iets wat ze heel leuk vind om te doen. Ze is dan ook bezig met een *secret project*. Hier gaat ze je binnenkort meer over te vertellen.

IrisKristel

 

Kristel is al sinds 2017 onderdeel van het Bij Veraz team.

Ze is, naast allround schoonheidsspecialiste, onze Brow MASTER en ze is een echte beauty EXPERT. 

 

Ze behaalde in 2015 haar schoonheidsspecialiste diploma. Daarnaast behaalde ze haar diploma voor Permanent Makeup Artist en is ze gespecialiseerd in microblading en ombre brows. Ze maakt dan ook de mooiste wenkbrauwen. 

 

Als aanvulling op het vak schoonheidsspecialiste is ze afgestudeerd voor de opleiding wellness & lifestyle. In 2020 ronde ze de opleiding Fit Zwanger en Fit Mama af. 

Haar passie voor beauty en beweging kan ze binnen Bij Veraz en binnen Studio Zenn combineren. Binnen Studio Zenn verzorgd ze de Mama lessen.Lieke is zeker geen nieuw gezicht. Dit schooljaar is het derde jaar dat Lieke bij ons is.  Inmiddels heeft ze haar diploma's voor schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure behaald. Het aankomende schooljaar zal ze een combinatie maken tussen zelfstandig behandelen en een leertraject tot allround schoonheidsspecialiste.

 

Het verzorgen van pedicure's, manicure's, massages en ontspan behandelingen vind ze het leukste om te doen.   

 

 

LiekeAmy

Ook Amy is geen nieuw gezicht. Ze is dit jaar voor het tweede jaar bij ons. Amy en Lieke zitten bij elkaar in de klas. Amy is dus net als Lieke gediplomeerd schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure. 

 

Amy is enorm leergierig en precies. Ze is heel lief en rustig en kan jou heerlijk laten ontspannen tijdens een behandeling.

 

Dit schooljaar wil ze zich extra verdiepen in huidverbetering en Medik8. 

 

 
Isa is onze gastvrouw en daarnaast ondersteund ze Vera in haar werkzaamheden.

In 2018 en 2019 heeft Isa al fulltime meegewerkt in de salon tijdens haar stage voor de opleiding tot directiesecretaresse. Heel blij zijn wij dan ook dat ze ons nu parttime ondersteund.

De kans is dus vrij groot dat als je ons opbelt of een mail/ app stuurt dat je een reactie van Isa terug krijgt.

 

Isa