Team Bij Veraz


Vera

 

 

Bij Veraz is zoals de naam al zegt opgericht door Vera. 

In 2015 besloot ze zich na een carrière in een hele andere richting om te scholen en behaalde ze de vakdiploma's schoonheidsspecialiste, Provoet pedicure en ontspanningstherapeute. 

Daarnaast heeft ze de opleiding PMU afgerond en is ze expert in het plaatsen van Permanente make-up.

 

Haar visie heeft heel goed weten neer te zetten. "een bedrijf waarin samengewerkt wordt door professionals om zo een totaalconcept te kunnen bieden op het gebied van beauty, wellness & huidverbetering" 

 

Vera is op maandag, dinsdag en donderdag in de salon.

Daarnaast wil ze vooral heel veel mama zijn. (Vera is moeder van 3 kindjes) 

 

Enorm dankbaar en blij is ze dan ook met haar geweldige team die ook op dagen dat ze er niet is alles in en om de salon regelen en de mooiste behandelingen verzorgen.

 

Op instagram is Vera redelijk actief. Wil je dus meer weten over onze behandelingen, over de salon, tips, nieuwtjes of af en toe een kijkje nemen in Vera haar prive leven volg @bijveraz.nl op Instagram.

  

 

Sinds 1 juni 2020 is Iris onderdeel van ons team.

Ze behaalde in 2018 haar diploma tot allround schoonheidsspecialiste en PROVOET pedicure.

Hierna heeft ze niet stil gezeten. Zo is ze o.a. naar de Steiner Training Academy in Watford Londen geweest waar ze opgeleid is om 9 maanden te werken op een van de grootste cruiseschepen ter wereld. Hier heeft ze enorm veel ervaring opgedaan. Ze leerde werken met verschillende huidtypes, producten en werkstoffen en heeft veel certificaten mogen behalen.

Met trots mag ze zich dan ook massagetherapeut noemen. Ze kan dan ook geweldig masseren. Een echte aanrader is haar bamboe massage en deep tissue massage.

  

IrisKristel

 

 

Kristel is al sinds 2017 onderdeel van het Bij Veraz team.

Ze is, naast allround schoonheidsspecialiste, onze Brow specialist en ze is een echte beauty expert. 

 

Ze behaalde in 2015 haar schoonheidsspecialiste diploma. Daarnaast behaalde ze haar diploma voor Permanent Makeup Artist en is ze gespecialiseerd in microblading.

 

Ondanks dat beauty op haar lijf is geschreven heeft ze besloten om in 2021 te starten met de HBO opleiding verpleegkunde. Kristel zal dan ook ergens in de aankomende jaren Bij Veraz gaan verlaten.

 

Gelukkig voor ons is ze er nu nog op woensdag, donderdag en vrijdag.

  

 Daniek is full time aanwezig in de salon

 

 

 

 

 

DaniekIlse

 

 

Ilse is als tweedejaars leerling schoonheidsspecialiste gestart bij ons in 2018.

Nu heel wat jaartjes verder is ze nog steeds bij ons en is ze afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste, Provoet pedicure en Medisch pedicure.

Ze is fulltime aanwezig en begeleid ook onze Medisch pedicure's in opleiding.

 

Ilse is een super gezellige en lieve meid. Jouw voeten zijn dan ook ik zeer vertrouwde handen bij haar.

 

Ze heeft nog voldoende ruimte in haar agenda voor nieuwe medisch pedicure clienten. 

Heb jij dus klachten aan je voeten, schimmelnagels waar je vanaf wil of vind je het gewoon fijn dat iemand anders je voeten voor je verzorgd. Boek dan fijn je afspraak bij Ilse.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Kayleigh is elke woensdag en vrijdag bij ons in de salon. Ze zit in het laatste jaar van haar opleiding tot allround schoonheidsspecialiste. Kayleigh liep vorig jaar ook stage bij ons. Tijdens dat jaar heeft ze al heel veel geleerd en mee behandeld. Inmiddels voert ze al meerdere behandelingen volledig zelfstandig uit en is ze een hele fijne aanvulling is ons team.

 

 

KayleighMirthe

 

 

 

Dit jaar is Mirthe elke maandag bij ons in de salon als leerling Medisch pedicure.

 

Ze is al afgestudeerd allround schoonheidsspecialiste en Provoet pedicure.  

Schoonheidsbehandelingen en Provoet pedicure behandelingen voert ze volledig zelfstandig uit en daarin werkt ze fijn met ons mee.