Chemische Peelings

Met de producten van Medik8 kunnen wij meerdere chemische peel behandelingen aanbieden die van medisch niveau zijn.  Of je nu voor de eerste keer een chemische peeling ondergaat of als je al veel ervaring hebt en opzoek bent naar een diepgaandere intensievere behandeling. 

De peelingen zijn voor een aantal huidproblemen geschikt zoals onder andere; fijne lijntjes en rimpels, pigmentvlekken (ook voor een zwangerschapsmasker), acne, littekens, een ruwe/doffe huid of een grove huidstructuur.

 

Daarnaast geeft een enkele peeling een hele mooie boost en glow aan de huid.


Peel levels

LIGHT PEEL 

€69,95

 


LEVEL 1 PEEL - chemical peel - €79,95

kuur van 6x.    - €399,-


LEVEL 2 PEEL - Jessner peel - €129,95

kuur van 6x.  - €650,-


MASTER PEEL

€105,-

 Nieuwsgierig geworden naar wat een peeling voor jouw huid kan betekenen? 

We willen graag kennis met je maken en meer vertellen tijdens de vrijblijvende intake " nice to meet you" 

 

 over onze peelings

 

LIGHT PEEL

Een milde peeling, bestaand uit milde zuren voor een comfortabele peel ervaring. Zeer geschikt wanneer je wil kennis maken met chemische peelings, wanneer je eerst wil kijken hoe jouw huid reageert op een peeling of wanneer je een mooie glow wil.

 

LEVEL 1 PEELS

Age Peeling:

Een doelgerichte formule die het collageen herstelt om ook hardnekkige tekenen van veroudering tegen te gaan. Deze peeling werkt mooi op (fijne) lijntjes en rimpeltjes.

 

White Peeling:

De meest effectieve manier om een helderdere en egale huid, vrij van donkere vlekken en hyperpigmentatie te krijgen, is door de huidcellen die rijk zijn aan melanine kapot te maken en op te ruimen uit de huid. 

 

Beta Peeling:

De Beta Peel brengt snel acne onder controle en verlaagd het risico op toekomstige littekens. De Beta Peel pakt verstopte poriën, mee-eters en ontstekingen aan.

 

LEVEL 2 PEEL - JESSNER PEEL

Onze sterkste peeling. Perfect voor het gelijktijdig aanpakken van meerdere huidproblemen.

 

MASTER PEEL

Tijdens de master peel behandeling hebben we een master treatment en een level 1 peeling samengevoegd.