Face treatments

Geen enkele huid is hetzelfde. Geen enkele dag is het zelfde.

Waar jij de ene dag behoefte hebt aan extra ontspanning wil je de andere dag misschien liever intensiever en meer huidverbeterend aan de slag. 

Om in al jouw behoeftes te kunnen voorzien gaan wij aan de slag met een nieuw concept. Wij gaan alleen nog maar voor het beste.

 

Het beste voor jouw huid en het creeren van een heerlijk moment voor jou waarin je heerlijk kan ontspannen.

 

Standaard behandelprotocollen ga je bij ons niet vinden.

In plaatst daarvan gaan we samen in gesprek. We luisteren naar jouw wensen en we geven je een eerlijk en professioneel advies hoe jij het beste voor je huid kan zorgen.

Wij zorgen voor een behandeling met de beste producten die afgestemd zijn op jouw behoeftes op dat moment en op jouw huid.

 

Tijdens jouw behandeling zijn er een aantal dingen die we sowieso gaan doen: we reinigen je huid, gebruiken een dieptereiniging/ peeling om goed de dode huidcelletjes te verwijderen, we zetten een masker in vol met werkstoffen en brengen afsluitende verzorging aan. Hoe de rest van de behandeling eruit ziet bespreken we dus samen. We kunnen eventuele onzuiverheden verwijderen, jouw wenkbrauwen mooi in model brengen, jouw bovenlip harsen, een lekkere ontspannende massage geven of juist een wat meer intensievere... en nog meer. Wat jij wil en waar jij behoefte aan hebt.

Klinkt goed toch?!"AL ONZE FACE TREATMENTS ZIJN ALL INN BEHANDELINGEN. JIJ KIEST JE TIJD EN LEVEL... EN SAMEN KIJKEN WAT WE IN DIE TIJD GAAN DOEN. GEEN TOESLAGEN MEER DUS VOOR BIJVOORBEELD HET HARSEN VAN JOUW BOVENLIP OF HET VERVEN VAN je WENKBRAUWEN."


Nice to meet you...

Eerste keer in onze salon?

Voorafgaand aan jouw eerste behandeling gaan we eerst samen zitten tijdens een intake gesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en verwachtingen. We reinigen je huid, bekijken hem en gebruiken onze huidscan de OBSERV520 om ook in jouw huid te kunnen kijken. Onze bevindingen bespreken we met je en waar nodig zullen we samen met jou een behandelplan opstellen. 

Aansluitend zal jouw eerste behandeling plaatsvinden. Op welk level wil jij behandeld worden?

Wij werken samen in een team. Wij zijn stuk voor stuk enthousiaste, professionele, ambitieuze specialisten die het beste in jou en in jouw huid naar boven willen halen. Natuurlijk zit er ook verschil in opleidingsniveau, in kennis en in interesses binnen het vak. Daarom helpen wij jou graag bij het uitkiezen van jouw specialist en jouw behandeling.


Master

Ga voor jouw droomhuid!


45 minuten - € 70,-

60 minuten - € 90,-

75 minuten - € 110,-

90 minuten - € 135,-


Wil jij het beste van het beste? Kies dan voor het master level. Met behulp van een behandelplan gaan we samen werken aan jouw droomhuid. Onze master specialistes hebben alle kennis die nodig is om jouw droomhuid te bereiken. Tijdens de master behandeling kunnen we alle producten van MEDIK8 inzetten. De beste peelings en de meest luxe en huidverbeterende maskers.

 

Na jouw masterbehandeling ontvang je 10 % korting op Medik8 producten voor thuisgebruik.

Expert

Ontspannen en huidverbeteren!


45 minuten - € 50,-

60 minuten - € 65,-

75 minuten -  € 80,-

 


Onze experts hebben al meerdere jaren werkervaring. Of elders of bij ons in de salon. Ze zijn volledig MEDIK8 opgeleid. Dit betekend dat ze alle interne MEDIK8 opleidingen hebben afgerond. Ze zijn dan ook volledig bekwaam om jou naast het geven van een heerlijke behandeling, het beste advies te geven. 

Specialist

Heerlijk ontspannen!


45 minuten - € 45,-

60 minuten - € 57,50

75 minuten -  € 70,-

90 minuten - € 85,-


Tijdens de specialist behandeling ligt de nadruk over het algemeen meer op ontspanning dan op het direct verbeteren van de huid. Uiteraard gebruiken we huid verbeterende producten die hoog zijn qua werkstoffen.

Junior

Jouw verwen moment!


45 minuten - € 35,-

60 minuten - € 45,-

 

 


Boek je een behandeling bij een junior dan krijg je een specialist behandeling.

 

Onze junior specialistes zijn redelijk nieuw in het vak. Vaak zijn ze nog in opleiding. Wel hebben ze de onderdelen waarvoor wij ze inzetten qua theorie en praktijk afgerond op school en bij ons in de salon. Onze junioren willen graag veel ervaring op doen en behandelingen geven zodat ze kunnen doorgroeien naar een volgend level en als zelfstandig specialistes aan de slag kunnen.