Wimperextensions

Prachtige lange en volle, maar natuurlijke wimpers!

Samen kijken we wat het beste bij je past en aansluit bij je verwachtingen.  


De wimperextensionshaartjes:  

Bij Veraz maakt gebruik van meerdere merken, diktes, krullen en lengtes wimperextension haartjes. Deze haartjes zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.   

 

De behandeling:

Tijdens de wimperextension behandeling wordt er op elk eigen wimperhaartje, van het bovenste ooglid, een wimperextension haartje geplaatst. De wimperextension haartjes worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. 

 

Tijdens een behandeling worden ongeveer 60 tot 90 wimperextension haartjes per oog geplaatst. Hierna heb je geen mascara meer nodig. Mascara gebruiken mag wel op de puntjes van de wimpers.

De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60 minuten.

Gedurende de hele behandeling lig je, op je rug op de behandelstoel, en blijven de ogen gesloten.

Na de behandeling krijg je nazorginformatie en een wimperborsteltje mee zodat je zelf op elk moment de wimpers in model kunt kammen.

 

Lengtes:

Er zijn meerdere lengtes wimperextension haartjes. Samen kijken we naar welke lengte het beste bij je past. Bijvoorbeeld een kortere lengte voor een mooie, volle, natuurlijke oogopslag of een langere lengte voor een echte glamourlook.

 

Houdbaarheid:

De wimperextensions blijven gemiddeld 6 weken. zitten. De eigen wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om mooie volle wimpers te behouden, kan je binnen 2 tot 4 weken terug komen om de haartjes weer te laten opvullen tijdens een refill behandeling.  Zo heb je altijd een mooie volle oog opslag.

Een refill behandeling duurt gemiddeld 45 tot 60 minuten.

 

Met wimperextensions kan je alles doen. Je voelt ze niet zitten. Je mag ermee zwemmen, naar de sauna, en in de zee. Je moet alleen wel oppassen met producten waar olie in zit. Dit omdat olie de lijm kan losweken.  Ik adviseer dan om een olievrije make up remover gebruiken. (Deze is uiteraard in de salon verkrijgbaar.)