Lashes

Elleebana LASH LIFT

55 euro

 

Tijdens de Lash Lift behandeling maken we een krul in jouw eigen wimpers en verven we de haartjes intens zwart. Hierdoor lijken jouw wimpers langer. Het resultaat blijft 6 ongeveer weken. 


wimpers verven

15 euro

 

Net even een wat "grotere" oogopslag.

Het verven van de wimpers laat ze net wat meer opvallen.

Ideaal dus als je op vakantie gaat, regelmatig de sauna bezoekt of net wat minder een "blote billen gezicht" wil in de ochtend.

 


wimpergroei serum

49,95 euro. 

 

In de salon verkopen we het Aphro Celina wimperserum. Deze hebben we allemaal getest en wij staan volledig achter dit product.

 

Hoe het werkt:

De werkstof in wimpergroeiserums is per toeval ontdekt toen men onderzoek deed naar een medicijn voor de oogaandoening "staar". Uit onderzoek bleek dat een bijwerking van het medicijn was dat de wimpergroei werd gestimuleerd. Iets wat de cosmetische industrie natuurlijk heel interessant vond. Zij hebben de werkstof overgenomen en doorontwikkeld. Zo zijn er wimperserums ontstaan.

 

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder en weten we ook dat niet alle serums goed zijn. Er zijn er helaas schadelijk zijn qua stoffen, of de werkstof in het serum is te laag waardoor resultaat uitblijft.

 

Aphro Celina zorgt ervoor dat jouw wimpers dikker en langer worden en dat ze minder snel uitvallen. Dit zorgt dus voor hele mooie lange wimpers.

Het kwastje is hetzelfde als die van een eyeliner. Elke avond voor het slapen gaan breng je de vloeistof dan ook met het kwastje langs de wimperlijn van je ogen aan. Na ongeveer 4 weken ga je resultaat zien.

 

TIP: Boek nadat je al een tijdje het serum gebruikt een Elleebana Lash Lift behandeling. Het resultaat is dan enorm. 


eyeliner/ INfralash


Wanna see results? Ga naar: